Portoro-Szoftver.hu - Benefit Vállalatirányítási Szoftver. Egyedi termelésirányítási és projektirányítási szoftverek fejlesztése.
Portörő Szoftver - Benefit Vállalatirányítási Rendszer. Szoftverfejlesztés egyedi igények szerint.
KEZDŐLAP TERMÉKEK EGYEDI FEJLESZTÉSEK SZOFTVERFEJLESZTÉS TÁMOGATÁS REFERENCIÁK BEMUTATKOZÁS ELÉRHETŐSÉGEK
     Gyakori kérdések

Gyakori kérdések
Miként válik a program cégem számára testreszabottá?
Milyen előnyei vannak a testreszabott rendszernek?
Milyen támogatást kapok a bevezetést követően?
Milyen költségekre számíthatok?
Miként válik a program cégem számára testreszabottá?
Először egy felmérés történik, amikor is megbeszéljük az igényeket. Az első találkozó, illetve bemutató díjmentes és a már kifejlesztett termékek kipróbálhatók. Az elkészítendő rendszerhez egy árajánlatot és határidőt készítünk díjmentesen, amely elfogadása esetén a határidőig az első verzió telepítésre kerül a cégénél. Az első verzióig az információcsere történhet rendszeres személyes találkozókkal, telefonon vagy e-mail útján is.
A telepítés után a finomhangolásokkal fejeződik be a szoftverfejlesztés, amely történhet tesztadatokkal, illetve éles adatokkal is. A finomhangolás további költséget nem jelent a cége számára. Bővebben a Szoftverfejlesztés oldalon olvashat a témáról.
Milyen előnyei vannak a testreszabott rendszernek?
Az első lépéstől jól nyomonkövethető költségek, illetve találkozó vagy megbeszélés nélkül az árak csak tájékoztató jellegűek lehetnek. A díjmentes igényfelmérés után történik a pontos árajánlat és a határidők megszabása. További előny, hogy a moduláris felépítés miatt nem szükséges egyszerre minden igényelt szakterületen bevezetni a szoftvert: az első bevezetés után bármikor kérhetők bővítések.
Milyen támogatást kapok a bevezetést követően?
A bevezetés után on-line számítógépes kapcsolatot alakítunk ki cégével, amely a sürgős segítségnyújtáshoz szükséges, de némely frissítéshez is előnyös lehet. Az elérhetőség napi 24 órában és hétvégén is él. Szoftver frissítéseket az internetről lehet letölteni, vagy automatizálhatók a háttérben.
A kezelési, frissítési dokumentációk jelszóval védett vevői felületről tölthetők le, nyomtathatók, vagy olvashatók az interneten.
A további igények egyeztetéséhez pedig a személyes, telefonos, e-mail-es kapcsolattartás természetesen folyamatosan él. További információ a Támogatás oldalon található.
Milyen költségekre számíthatok?
A szoftverfejlesztés költségelemei, kedvezmények, díjmentes szolgáltatások:

Az első kapcsolatfelvétel után díjmentes bemutató, illetve megbeszélés történik a cégénél. Ezután a fejlesztési tervezetet és az árajánlatot díjmentesen elkészítjük. A megállapodás, illetve a szerződés megkötése után elkezdjük a szoftver fejlesztését. Kisebb értékű rendszerek esetében a szoftver első verziójának telepítése után kell teljesíteni a szerződésben megállapított összeget. Nagyobb értékű rendszerek esetében a szerződésben megállapított időszakokban részfizetésekkel, illetve havi rendszerességgel történhetnek a részfizetések. A szoftver telepítését, beüzemelését díjmentesen végezzük el. Többfelhasználós működés esetén egyszer fizetendő, fix hálózati felárat számítunk fel hálózati gépenként.

A szoftver kifizetéséhez fizetéskönnyítő kedvezmények: a kifizetések történhetnek havi rendszerességgel, akár két évre elosztva is, ezzel minimalizálva a havi szoftverkiadás költségeit.

A támogatási díj havi fix költség, amely a rendelkezésre állás és a havi frissítések költségeit jelenti. Ez egy minimális programozási óraszámot jelent havonta, amely évente kerül megállapításra, és szerződésben rögzítjük.

Új, nagyobb igények beépítése a rendszerbe, amelyre minden esetben árajánlatot készítünk. Ilyen lehet például egy új almodul iránti igény, illetve jelentős változtatás a rendszer egy részén, de ez már menet közben történik, amelyet természetesen szintén a megállapodásnak megfelelően egy szerződésben rögzítünk.

Ügyfeleinknek a keretrendszer ára díjmentes.


Ha felkeltette érdeklődését szolgáltatásunk, lépjen velünk kapcsolatba az Elérhetőségek oldalon, vagy tekintse át szoftverfejlesztési szolgáltatásunk bővebb leírását a Szoftverfejlesztés, illetve testreszabható termékeinket a Termékek oldalon.
 
Kezdőoldal | Jogi tudnivalók | Bemutatkozás | Elérhetőségek - Kiemelt Partnerünk: Nyelvhatár Fordítóiroda
Copyright © 2004-2020 Portörő Szoftver