Portoro-Szoftver.hu - Benefit Vállalatirányítási Szoftver. Egyedi termelésirányítási és projektirányítási szoftverek fejlesztése.
Portörő Szoftver - Benefit Vállalatirányítási Rendszer. Szoftverfejlesztés egyedi igények szerint.
KEZDŐLAP TERMÉKEK EGYEDI FEJLESZTÉSEK SZOFTVERFEJLESZTÉS TÁMOGATÁS REFERENCIÁK BEMUTATKOZÁS ELÉRHETŐSÉGEK
     Szoftverfejlesztés

     Elérhetőségek
Egyedi szoftverfejlesztés

Minden cég profilját és működését tekintve egyedi, mint ahogy a belső elrendezésük, irodák, gyártórészek elhelyezése is, ezért a fejlesztés kezdeti pillanatától, együttműködve alakítjuk ki cége rendszerét.

Kerüljön összhangba az informatika és a vállalkozása profilja.

Konzultáció
Miután kapcsolatba lépett velünk, röviden megbeszéljük vállalkozása igényeit, majd egyeztethetünk egy személyes találkozót első lépésként, ahol megbeszéljük nagyvonalakban a cége programigényét. Ha már létezik írott formában fejlesztési tervezet, azt is átnézzük, illetve előzetesként elküldheti nekünk.

A következő lépésként árajánlatot készítünk, fejlesztési határidőket is megszabva.

Amennyiben az ajánlatot megfelelőnek találja, szerződést kötünk és további személyes megbeszélésekkel vagy levélváltásokkal elkezdődik a szoftverfejlesztési szakasz.

Fejlesztés
A fejlesztési szakasz közben is lehetőség van arra, hogy megbeszéljük az elkészült részeredményeket, illetve azok használhatók, mint tesztverziók.

Finomhangolás
A teljes első verzió elkészülésével a szoftverfejlesztés a finomhangolási szakaszba lép, amikor is a szoftver a szerződésnek megfelelően elkészült, de további módosítások még szükségesek lehetnek. Ebben a szakaszban már akár éles adatokkal is használható a rendszer.

Támogatás
A finomhangolás befejezésével szoftverfrissítési szerződést kötünk, amelynek keretében további módosítások, igények kérhetők, tehát a szoftver formálható a finomhangolás után is, és ez a szerződés biztosítja cége szoftverének naprakészségét is.


Ha felkeltette érdeklődését szoftverfejlesztési szolgáltatásunk, vagy talált oldalunkon terméket munkájához, lépjen velünk kapcsolatba igényével: Elérhetőségek.

 
Kezdőoldal | Jogi tudnivalók | Bemutatkozás | Elérhetőségek - Kiemelt Partnerünk: Nyelvhatár Fordítóiroda
Copyright © 2004-2020 Portörő Szoftver